ΕΛΛΑΔΑ

Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: «Δεν θέλω να σκεφτώ το επόμενο στάδιο»

Για την επίθεση στο σπίτι του από μέλη του Ρουβίκωνα μίλησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος τόνισε πως φοβάται καθώς έχει στοχοποιηθεί.

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του και τόνισε πως φοβάται ότι έχει στοχοποιηθεί.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είπε: «Δεν θέλω να σκεφτώ το επόμενο στάδιο» σημειώνοντας ότι «δέκα χρόνια ζω αυτή την ιστορία, έχουν καταστραφεί περιουσιακά στοιχεία, έχουν χαλάσει αυτοκίνητο μας»

Στη συνέχεια ο κ. Πορτοσάλτε σχολίασε κάποιες από τις αντιδράσεις, κυρίως στα social media, παρατηρώντας ότι «υπάρχουν κάτι φιρφιρίκοι που θέλουν να πουν ότι είμαστε με τον Ρουβίκωνα αλλά δεν το γράφουν και λένε σιγά μωρέ για μια μπογιά. Για να δούμε τι θα συνέβαινε σε μια τέτοια περίπτωση στο δικό τους σπίτι».

«Κανείς δεν δικαιούται να πάει στο σπίτι κανενός, δεν είναι όργανο του κράτος ο Ρουβίκωνας. Όταν υπάρχει αυτή η παρέμβαση είναι τρομοκρατία, γράψτε το στο νόμο» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη, με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της συλλογικότητας στην οποία αναφέρονται οι λόγοι της συγκεκριμένης ενέργειας.

Στην πρώτη του αντίδραση ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψε στο Twitter για το περιστατικό εκφοβισμού:

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..»

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΝΔ, καταδικάζοντας την ενέργεια σε βάρος του δημοσιογράφου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.