ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δικαίωμα στο λάθος δεν μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο…

Απουσία σχεδίου … γενικώς

Πλήρες έλλειμμα σχεδίου σε όλους τους τομείς, καταλογίζουν στην κυβέρνηση από το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τη συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα στο πεδίο αντιμετώπισης της πανδημίας. «Το σχέδιο ‘βλέποντας και κάνοντας’ δεν μπορεί να αποτελεί το μοναδικό σχέδιο της κυβέρνησης διαρκώς. Δεν μπορεί να θυσιαστεί ούτε η υγεία αλλά ούτε η οικονομία άλλο», σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο ‘Παραπολιτικά’ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, προτείνοντας την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων, προτού ελπίσουμε στην πλήρη και ασφαλή λειτουργία της κοινωνίας.

Καταλογίζοντας σειρά λαθών στην κυβέρνηση στις αποφάσεις της για την πληρότητα των πλοίων και των αεροπλάνων, αλλά και αυτών στα ΜΜΜ, στο Κίνημα Αλλαγής κάνουν λόγο για ‘τραγέλαφο’ που ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση τα ημερομηνίας έναρξης των σχολείων χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ημί μόνο με την επίμονη μετακύληση της πραγματικής ευθύνης της κυβέρνησης στους πολίτες.

Συμφωνώντας ότι το lockdown δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και η οικονομία έπρεπε να επανεκκινηθεί μετά την επιτυχία στη διαχείριση του πρώτου κύματος της πανδημίας, στο Κίνημα Αλλαγής επιμένουν ότι χρειάζονται κανόνες, διαδικασίες και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. «Το ‘σε αφήνω να κρίνεις εσύ και η συνείδησή σου τι θα πράξεις’ δεν είναι σχέδιο, είναι ευχή», δήλωσε ο κ.Χρηστίδης, προειδοποιώντας ότι ο μύλος θέλει νερό και όχι …ευχές.

Τέλος, στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για το «αποκορύφωμα του μπάχαλου», που έρχεται με την εντελώς αντιφατική για τους ίδιους απόφαση του ανοίγματος των σχολείων χωρίς μέτρα προστασίας, κάτι που προεξοφλούν ότι θα μας οδηγήσει στα μέσα του φθινοπώρου να συζητάμε κατά πόσον οι μαθητές αποτελούν εστία μετάδοσης σε δασκάλους και συγγενείς. «Το δικαίωμα στο λάθος δεν μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο από κανέναν», λένε, ζητώντας επιτακτικά την ανακοίνωση συγκεκριμένου σχεδίου για τον τρόπο προσέλευσης των μαθητών, το ποιος θα επιβαρυνθεί το κόστος των μέτρων ασφαλείας, την καθαριότητα, τη λειτουργία των κλιματιστικών κ.ο.κ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αν και στα περισσότερα στα οποία αναφέρεται ο κ. Χρηστιδης υπάρχει βάσης ,
    εν τούτοις δεν είναι ώρα για ολική τυφλή αντιπολίτευση , τώρα που η πανδημία του κορονοϊού και η Βουλιμία του Ερντογάν , να μας φάει το Αιγαίο .
    Δεν παρουσιάζει η κατάστασης εύφορη περίσταση για μεγαλύτερες καταστροφές λόγω διαφωνιών μας .
    Η συναίνεση πάνω σε Εθνικά και αυτά της υγειας μας θέματα, χρειάζεται επειγόντως να είναι γεμάτα με την πολιτική μας διορατικότητα και συνεργασία .
    Ναι , παραδέχομαι ότι Δημοκράτες συμπολίτες μας έχουν πηδήξει πολιτικούς φράχτες προς τα στρατόπεδα της Πλατείας Κουμονδουρου ,που τωρα βρίσκεται υπό διάλυση , η την ΝΔ η οποία χτίζει το μέλλον της σε δικά μας επιτεύγματα ,
    χωρίς καν να το παραδέχεται Και να το ομολογεί ,
    αλλά σε λίγο καιρό όταν κατασταλαξουν τα πράγματα , ο Λαός μας θα καταλάβει ότι οι αξίες του δεν βρίσκονται επι του φραχτη που χωρίζει τις παρατάξεις αλλά σε μετεριζια της προόδου και της Δικαιοσύνης για τα οποία Αγωνίζεται Το Κίνημα Αλλαγής .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.