Neo

Η Μπέτι Μπαζιάνα έκανε τη διαφορά

Ως γνωστόν, χθες στο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, συμμετείχαν κατά κύριο λόγο συνδαιτημόνες που ήταν -είτε λόγω ηλικίας είτε ως εκ των θέσεών τους- εμβολιασμένοι. Όμως, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτι Μπαζιάνα, έκανε τη διαφορά, καθώς παρότι είχε προσκληθεί να παραστεί συνοδεύοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επέλεξε να απόσχει εξηγώντας τον λόγο: συγκεκριμένα, αρνήθηκε ευγενικά, ενημερώνοντας την αρμόδια υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας ότι επειδή η ίδια δεν έχει εμβολιαστεί, «δεν συμβάλλει στο επιδιωκόμενο τείχος προστασίας έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού». Με άλλα λόγια, έκανε τη διαφορά και έδειξε πως τηρεί κατά κεραίαν τα μέτρα, αποφεύγοντας να κάνει χρήση ακόμη και των αυτονόητων «προνομίων» που έχει ως σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα. Και κάπως έτσι, ο πήχης τέθηκε πολύ ψηλά για όσους-ες χθες βράδυ στο Προεδρικό απόλαυσαν την κακαβιά και τον κιμά γαρίδας χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο…

12 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Βάσω 0:31 27/03/2021

    Η πιό διακριτική, αξιοπρεπής και} πρώτη κυρία που υπήρξε ποτέ!
    Και ενεργή επιστήμων!

  2. Δεν της βγήκε το botox.

  3. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΛΠ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ . <>.ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΕΞΕ ΓΕΛΑΣΕ!!!

  4. FEMA 22:24 25/03/2021

    ΝΟΜΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ!!!!

    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !!!

    ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΣΟΥ !!–ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΤΟΥ!!

    .

  5. SPARTA 21:41 25/03/2021

    Τα σχόλια για την σύντροφο και όχι γυναίκα του Τσίπρα, είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα κυρία FEMA. Εάν δεν σου αρέσει τράβα στην Αυγή και στο Κόκκινο παρέα με τον Κρατερό.
    Δεν αξίζει ούτε να την φτύσουμε την άθλια.

  6. Δαν 20:58 25/03/2021

    Είναι μία αξιοπρεπής κυρία καί επιστήμονας επιπέδου. Τιμώντας σήμερα, τόν Ρήγα, τόν Καραϊσκάκη τόν Υψηλάντη και τους συναγωνιστές τους, άς περιορίσουμε τίς «κακίες» μας. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  7. FEMA 20:53 25/03/2021

    ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΕΣ ΣΑΣ– ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΠΟΛΕΜΟΣ!!! –ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!

  8. Σάββας 18:25 25/03/2021

    Μάλλον ανέβασε πυρετό , όταν της είπαν οτι θα είναι ανάμεσα σε Ελληνικές σημαίες.

  9. Η αλήθεια είναι ότι η πρώην κνίτισα δεν μπορεί να σταθεί σε επίσημες εκδηλώσεις.
    Με άλλα λόγια η Περιστέρα δεν το έχει.

  10. Πολλοί Έλληνες θαρρώ,
    Βρήκαν λογική την δικαιολογία της κας Μπαζιάνας να μην Παραβρεθεί στο επίσημο Δείπνο της ΠτΔ για τους καλεσμένους ηγέτες της Ευρώπης, οι χώρες των οποίων βοήθησαν χρήσιμα και αποτελεσματικά στην Εξέγερση μας , πριν 200 χρόνια σύμφωνα με την οποία ΑΠΟΤΑΞΑΜΕ την Τούρκικη Δουλεία μας των 400 Π ετών .
    Όχι όμως και να Εργαλειοποιούν κάτι τέτοιο !
    Την στιγμή που η κυρία αυτή έχει χρησιμοποιήσει την θέση της όταν ο συντρόφους της , σαν πρωθυπουργός της χώρας και παραβαίνοντας τους νόμους του κράτους και του ΑΣΕΠ διορίστηκε καθηγήτρια στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο …
    Ας παραιτηθεί από την θέση της αυτήν ομολογώντας τη παρανομία , ώστε μελλοντικοί πρωθυπουργοί να μην Ξανακάνουν τέτοιες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ .
    τότε θ τη χειροκροτήσω κι εγώ !

  11. Λίλιθ 11:17 25/03/2021

    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ

  12. FEMA 10:27 25/03/2021

    ΑΞΙΑ !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.