ΕΛΛΑΔΑ

Η κλοπή έγινε αντιληπτή στις 12 το μεσημέρι

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια

Το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη, έκλεψαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η κλοπή έγινε αντιληπτή στις 12 το μεσημέρι από άνδρα της φρουράς του πρώην υπουργού, ο οποίος τον ειδοποίησε και στη συνέχεια ενημερώθηκε για την κλοπή το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Η κλοπή εκτιμάται ότι έγινε στο διάστημα μεταξύ 22:35 χτες το βράδυ και 12 το μεσημέρι σήμερα.

Όπως ανέφεραν οι φρουροί του κ. Φλαμπουράρη, πρόκειται για ένα παλιό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πολύ καιρό στο σημείο από το οποίο εκλάπη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην υπουργός διαθέτει οκτώ άτομα φρουρά και μια μοτοσικλέτα, για όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από την Ασφάλεια για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα είχαν σημειωθεί επιθέσεις στο σπίτι του πρώην υπουργού.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. : Είναι αριστερό κόμμα o ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και αποβλέπει σε οποιαδήποτε πρόοδο του ελληνικού κράτους και της κοινωνίας μας ; Δεν πιστεύω , ας το δούμε ….
    Μόνον ένας από τις εκατοντάδες των ατόμων που εγεύθηκαν την καταρακτώδη απογαλάκτιση της οικονομίας μας με τον τρόπο τους και με την ανήθικη πολιτική τους είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης ,
    γνωστός για τις παρανομίες του στο παρελθόν.
    Μια από αυτές είναι και η χάλκευση και μεταχρονισμός μιας υπόθεσης του ,
    (Ότι είχε παραιτηθεί τάχα μου από την ιδιωτική του κατασκευαστική εταιρεία, αφού ήταν βουλευτής —, και νυπάρχει νόμος που απαγορέυει να παίρνει κρατικές δουλειές —…
    Αυτός συνέχισε να παίρνει δουλειές πλαστογραφώντας μια βεβαίωση ότι είχε παραιτηθεί από την εταιρεία του εγκαίρως .
    Για δε την παραχάραξη και ψεύτικη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του , ενέπλεξε ο κύριος αυτός ανώτατο αξιωματικό της ΓΑΔΑ.
    Μεγάλος κατεργάρης ο πρώην Υπουργός του Τσίπρα και συναιτερος του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από τα χουντικά παλιά……!που έκαναν έργα με την χούντα να τους προτιμάει……..
    χθες , προχθές μάθαμε οτι παραπονέθηκε πως του έκλεψαν το αυτοκίνητο από την Γειτονιά του στις Εξαρχεια .
    $εν μας είπε όμως ότι το αυτικινητι αυτό ήταν παράνομα σταθμευμένο για πολύ μεγάλο χρονικο διάστημα και το “σηκωσε “ όπως καλώς κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις η τροχαία .
    Γιατί οι Δρόμοι της πρωτεύουσας δεν είναι γκαράζ να ακινοποιουνται αυτοκίνητα . Μετά από ένα χρονικό όριο σαφώς και ο ιδιοκτήτης του ΟΑ ημα τος πφρεπει να το μετακινήσει …..
    Επομώνως ο Φλαμπουράρης Ξαναχτύπησε!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.