Neo

Στο πλευρό της Εύας…

Δεν είναι μόνο ότι βρέθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Είναι ότι κανένας άλλος συνάδελφός της από την ΕΡΤ, που υπήρξε υποψήφιος με το κυβερνόν κόμμα, δεν έχει τύχει τέτοιας αντιμετώπισης.

Ο λόγος για την Εύα Μπούρα που δέχεται εσχάτως την έμπρακτη αλληλεγγύη της Χαριλάου Τρικούπη, μετά το ‘κόψιμο’ της εκπομπής της. Για του λόγου το αληθές, το θέμα έθιξε -αφού είχε προηγηθεί και παρασκηνιακή παρέμβαση- με επιστολή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Ο ίδιος βρέθηκε αργότερα στο πλευρό της δημοσιογράφου και στη δικαστική της διαμάχη για το ζήτημα, όπως αντίστοιχα στο πλάι της βρέθηκε η ΕΣΗΕΑ, με τον Δημήτρη Τσαλαπάτη να την εκπροσωπεί στο δικαστήριο. Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τη συνέχεια…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εδώ, έχω μερικές ενστάσεις για το ήθος που πρέπει να βγαίνει στην πολιτική !
    Δεν μπορεί να δημοσιγραφείς/ αρθρογραφείς και παράλληλα να είσαι υποψήφιος για μια πολιτική θέση στο δημόσιο ή σε διεύθυνση των κοινών υποθέσεων του λαός μας !
    ΕΙπαμε ότι οι αλλαγές θα πρέπει να αρχίζουν με την δίκη μας συμπεριφορά , τα παραδείγματα και τους συμβολισμούς που εκπέμπουμε!
    Διαφορετικά γινόμαστε ίδιοι με τον Ραγκούση , την Ξενογιαννακοπουλου , την Ωραιοπουλου – αλήθεια θυμάστε εκείνο το ΦΡΟΥΤΟ της κρατικής τηλεόρασης επί Αλέξη Τσίπρα στην διακυβέρνηση της Χώρας ;
    Πρώτα λοιπόν διορυθωνουμε ότι εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε σωστά , με την άσκηση της εξουσίας και προχωρούμε να αλλάξουμε όλα τα υπόλοιπα νοσηρά της κοινωνίας μας.
    Αυτά που ε εμποδίζουν την πρόοδο της Ελλάδας μας και του Κόσμου !
    Ορισμένες γνωστές και βλαβερές. διπλοθεσίτρες , υπήρξαν, η Βασιλική Θάνου , η Λύδια Κονιορδου και εξακολουθεί να παραμένει η Σοφία Σακοράφα !
    ΜΑ έτσι θα προωθήσουμε την ισότητα των φύλων που είναι μια προτεραιότητα στις ανάγκες μας ;
    Κινηματίες παραδειγματισθειτε από τους συμβολισμούς του αρχηγού και προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου !
    Με σκοπό να αλλάξουμε για να μην ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ξανά !

  2. Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ίσως ο καλύτερος εκπρόσωπους τύπου Ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος. Καμία σχέση με τον γελοίο Ηλιόπουλο του ανθελληνικού ΣΎΡΙΖΑ, που κάθε του λέξη στάζει μίσος και εμπάθεια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.