Neo

Ο Βερναρδάκης, ο Ευκλείδης και το σύνδρομο του… αυτογκόλ

Το παρασκήνιο που θέλει την Κουμουνδούρου να αξίωσε από τον βουλευτή Χριστόφορο Βερναρδάκη να ανακαλέσει τα περί «Πισπιρίγκου της Παιδείας» σε βάρος της Νίκης Κεραμέως είναι ήδη γνωστό στους αναγνώστες του Matrix24.gr και του Neo. Επιπροσθέτως, όμως, άλλος ήταν ο… καημός πολλών ΣΥΡΙΖΑίων με τους οποίους συνομίλησε χθες ο Neo. O λόγος για το περίφημο… «σύνδρομο του αυτογκόλ», δηλαδή για δηλώσεις ή ατάκες κορυφαίων στελεχών του κόμματος που δίνουν «τροφή» στην κυβέρνηση να γυρίσει την δημόσια συζήτηση εκεί που τη βολεύει: όπως, δηλαδή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με το περίφημο «θα συγκυβερνούσαμε με τον Βαρουφάκη», βοήθησε τη ΝΔ να εγκαταστήσει στη δημόσια σφαίρα μία συζήτηση για το 2015, τον Βαρουφάκη και το δημοψήφισμα, έτσι και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει να διαχειριστεί την «πατάτα» του άλλοτε καθημερινού συνομιλητή του, στην σύγκρουση κορυφής που θα έχει στην Βουλή με τον πρωθυπουργό για το νομοσχέδιο Κεραμέως για την ανώτατη εκπαίδευση.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όταν ένας πολιτικός παραδέχεται
    ότι έσφαλε σε κάτι ή ,
    ζητάει την συγνώμη από το θύμα που έβλαψε και τους ψηφοφόρους που τον έχουν τιμήσει με την ψήφο τους ….,
    τότε οι τελευταίοι πρέπει να απαιτήσουν την παραίτηση του πολιτικού αυτού από το αξίωμα του , έστω και για μικρή περίοδο.
    Οι Συριζαίοι όμως , Δαν , Σταν , FEMA , Λιλιθ(ιος)
    Κάνουν κολεγιά και με την Μαργαρίτα Βερύκιου ,
    εφοσον με τις Εκκρίσεις αερίων της αυτή ,
    όχι μονάχα του παχέως εντέρου της αλλά και του Λάρυγγος της προσπαθεί ν ´αποστασιοποιήσει ακροδεξιούς από τον Μητσοτάκη από λάθος ή πρόθεση της……..
    Έτσι στις επόμενες εκλογές θα τον κρίνει εκ νέου ο Λαός Και θα δούμε αν τον συγχώρεσε για ότι έκανε λάθος ένας πρώην υπουργός.
    Αυτό επιβάλει το βασικό πολιτικό ήθος , το κομματικό συμφέρον και η ανθρώπινη αντιμετώπισης στην κοινωνία μας .
    Τώρα αν χειριστεί και αυτό το συμβάν, η κωστακαραμ@νλικιά Μαργαρίτα Βερύκιου , σίγουρα θα αθωώσει τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ !
    Στ ´αυτιά των ακροδεξιών Τσιπροκαμμενων !
    Γιατί και αυτή όπως γνωρίζετε πολύ καλά , «πέρδεται εκ του στόματος της» προκειμένου να υποστηρίζει Την Χούντα των Συνταγματαρων , των Κώστα Καραμανλή .
    Των χρεων , και των ελλειμμάτων , των Σκανδαλων ή της αναγραφή στις ταυτότητες μας αντισυντ@γματικα , του X.O.
    Ρηξτε και μια μάτια στη ΡΕΑ :

    https://www.protagon.gr/apopseis/vernardakis-o-kathigitis-pou-perdetai-ek-stomatos-44342541120

  2. Γιατί δεν κοιτάει καλύτερα τις μαγουλάδες του ο γελοίος Συριζαίος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.