Neo

«Πράσινα» γραφεία στο Κιλκίς …ξανά

Το δικό του ‘σπίτι’ αποκτά ξανά στο Κιλκίς, μετά από 12 πέτρινα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στο κέντρο της πόλης, έγιναν σημείο αναφοράς για παλιούς και νέους φίλους του, ενώ έφεραν πολλές καινοτομίες, πολύ μακριά από αυτό που έχει κανείς στο μυαλό του στο άκουσμα της φράσης ‘εγκαίνια πολιτικών γραφείων’.

Το γεγονός δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο στο διαδίκτυο ο πάντα δημιουργικός Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ και κατά πάσα βεβαιότητα πια, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης. Στην μακροσκελή ανάρτησή του, σημειώνει μεταξύ πολλών άλλων ότι «η πινακίδα με τον πράσινο ήλιο σηκώθηκε στο κέντρο της πόλης και το μήνυμα ήταν ηχηρό και προς κάθε κατεύθυνση : δηλώνουμε παρόντες και έτοιμοι να διεκδικήσουμε την ολική πολιτική μας επαναφορά με όρους ισχύος». Ακόμα περισσότερη έμφαση δίνει στον τρόπο που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την εκδήλωση τα μέλη της νομαρχιακής και των δημοτικών οργανώσεων του νομού. «Αντί μιας κλασικής εκδήλωσης εγκαινίων, επέλεξαν να είναι ημέρα συνάντησης και γνωριμίας των μελών και φίλων του νομού με το γραφείο και τα μέλη της οργάνωσης. Επίσημοι προσκεκλημένοι ή κλιμάκια από την Αθήνα δεν υπήρξαν, διότι το ζητούμενο ήταν να βρεθούν όλοι μεταξύ τους και όχι γύρω από πρόσωπα αναφοράς (…)». Σημειώνει ακόμα ότι η συνάντηση δεν είχε μικρόφωνα και κεντρικούς λόγους, αλλά ένα ερωτηματολόγιο που εστίαζε στα προβλήματα του νομού, τις συγκεκριμένες προτάσεις, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού και τους τομείς ενδιαφέροντος του καθενός, με στόχο ο πολιτικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ στο περιφερειακό επίπεδο του Κιλκίς να γίνει από κάτω προς τα πάνω.

Όχι βεβαίως ότι από την εκδήλωση έλειπε ο χαρακτήρας γιορτής. «Ο δρόμος γέμισε κόσμο, οι μουσικές μας πλημμύρισαν με θύμησες, τα βουρκωμένα μάτια των παλιότερων αγωνιστών μας έδειξαν ότι πάνω από εμάς, τα πρόσωπα, τους υποψηφίους και τα στελέχη, αυτό που έχει σημασία είναι η δημοκρατική παράταξη και όσα αυτή συμβολίζει», γράφει και αν μη τι άλλο …συγκινεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.