Neo

Πληγή που υπάρχει πάντα…

Για την σύζυγο και τη μάνα Φώφη Γεννηματά, μίλησαν με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον αδόκητο χαμό της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα τρία της παιδιά Αιμιλία Ντέκα, Κατερίνα και Γιώργος Τσούνη.
Μιλώντας στο Mega, ο κ.Τσούνης έκανε λόγο για έναν πολύ δύσκολο χρόνο για όλους τους και μια πληγή που υπάρχει πάντα. «Πιο πολύ κουράγιο μας έδινε η Φώφη παρά εμείς σε εκείνη», είπε, επιβεβαιώνοντας ότι πίστευε πως θα τα καταφέρει μέχρι την τελευταία στιγμή. «Αν είχα τώρα τη δυνατότητα να της πω κάτι, θα της έλεγα γύρνα πίσω», είπε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
«Λείπει η περηφάνια που έχει η μάνα, που σε κοιτάξει και σε καμαρώνει», είπε μεταξύ πολλών άλλων η πρωτότοκη κόρη της Αιμιλία, τονίζοντας ότι «για εμάς είναι η μητέρα μας, δεν έχει αόριστο αυτή η σχέση»…
Απαντώντας στην ίδια ερώτηση, η Κατερίνα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο πέρσι, με το σπαρακτικό της «αντίο μαμά», κατάφερε το ίδιο, δηλώνοντας το πιο απλό πράγμα του κόσμου. «Η αγκαλιά της μαμάς μου λείπει», είπε, εξηγώντας ότι είχε καταλάβει ποια είναι η μαμά της και τη θαύμαζε πάρα πολύ, ενώ εκείνη ήταν που τους έμαθε να έχουν ψηλά το κεφάλι και να είναι δυνατοί.
Περίπου ότι τον …προετοίμασε, υποστήριξε ο Γιώργος, ενθυμούμενος ότι έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, η μητέρα του πήγε να δουν μια ταινία μαζί και του δίδαξε πώς πρέπει να αντιμετωπίσει μία τόσο οδυνηρή κατάσταση. «Η μητέρα μου είπε ότι πρέπει να θυμάμαι ότι η ζωή είναι όμορφη και να τη ζω», είπε, σαν να τον προετοίμαζε και ας μην πίστευε ότι έρχεται το τέλος. Αν θυμάται όμως ένα πράγμα πιο πολύ από οτιδήποτε, «είναι το “σ’ αγαπώ” και το χαμόγελο που το συνοδεύει»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.