ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

LaLiga

Χειρουργείο και για τον Μιλιτάο, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, ο Έντερ Μιλιτάο έγινε ο δεύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που υπέστη τραυματισμό πρόσθιου χιαστού συνδέσμου αυτή την εβδομάδα, μετά τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά, και η ομάδα της LaLiga έκανε σήμερα (13/8) γνωστό ότι ο αμυντικός θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Μιλιτάο τραυματίστηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής νίκης 2-0 της Ρεάλ επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» την 1η αγωνιστική της LaLiga. Ο 25χρονος αμυντικός έκλαιγε καθώς έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Έντερ Μιλιτάο, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Μιλιτάο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, όπως ακριβώς και ο Κουρτουά που χρειάστηκε επίσης χειρουργική επέμβαση μετά ανάλογο τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την Πέμπτη.

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο αφήνει μόνο τρεις σε καλή κατάσταση σέντερ μπακ για τη Ρεάλ καθώς ξεκινά η σεζόν, τους Νάτσο, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ντέιβιντ Αλάμπα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.