ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H ανάρτηση του συλλόγου

Οργισμένη διάψευση της Νάπολι για Κβαρατσκέλια

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) ένα... θυελλώδες μήνυμα για να καταγγείλει τις «ανοησίες» που κυκλοφορούν σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τη φερόμενη επέκταση του Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Το οργισμένο μήνυμα των «Παρτενοπέι» δημοσιεύτηκε σήμερα (5/9) για να καταγγείλει αυτές τις φήμες για τον 22χρονο Γεωργιανό άσο τους, ο οποίος δεσμεύεται γι΄ άλλα τέσσερα χρόνια με τους «Ατζούρι».

«Ορισμένα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναφέρουν, χρησιμοποιώντας τους ατζέντηδες του παίκτη ως μοναδική πηγή, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτές είναι ανοησίες. Κανείς από τη Νάπολι δεν έχει μιλήσει ποτέ για πιθανή ανανέωση του παίκτη (του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 4 χρόνια)», αναφέρει η ανάρτηση του συλλόγου.

Κορυφαίος παίκτης της περιόδου 2022-2023, καλύτερος πασέρ στο πρωτάθλημα (13 ασίστ) και σπουδαίος αρχιτέκτονας του ιστορικού τίτλου της Νάπολι, ο Κβαρατσκέλια έχει ήδη μια καθοριστική πάσα τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A εναντίον της Σασουόλο (2-0).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.