ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

Πάρος: Αιγύπτιος τεχνίτης με κορωνοϊό τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» σε σπίτι, γιατί ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει

Είχε πάει για να κάνει εργασίες για τη συντήρηση του σπιτιού.

Γυαλιά-καρφιά τα έκανε Αιγύπτιος τεχνίτης σε σπίτι, όπου είχε πάει να εργαστεί, όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει γιατί ήταν θετικός στον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, ένας 60χρονος Γαλλοαιγύπτιος που διαμένει εδώ και χρόνια στο νησί, κάλεσε έναν Αιγύπτιο τεχνίτη προκειμένου να γίνουν ορισμένες εργασίες, αναγκαίες για τη συντήρηση του σπιτιού.

Ο τεχνίτης φέρεται να «εγκαταστάθηκε» με το έτσι θέλω στην οικία του 60χρονου Γαλοαιγύπτιου, ενώ ταυτόχρονα νόσησε από κορωνοϊό. Τότε για λόγους υγείας ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι, αλλά ο Αιγύπτιος αρνήθηκε.

Μετά από κλήση στην Αστυνομία και σύσταση από τις αστυνομικές αρχές στον Αιγύπτιο τεχνίτη να εγκαταλείψει την οικία του Γαλλοαιγύπτιου, τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή. Ο τεχνίτης έκανε πως φεύγει, μα επέστρεψε σύντομα και σαν μαινόμενος «ταύρος» έκανε «γυαλιά-καρφιά» το σπίτι σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος των ζημιών που προκάλεσε ο δράστης ανέρχεται σε 50.000 ευρώ.

Ο υπαίτιος των καταστροφών συνελήφθη από αστυνομικούς στο λιμάνι της Πάρου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για να εγκαταλείψει το νησί. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.