ΕΛΛΑΔΑ

Σκοπός ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Ο κ. Κασσελάκης είναι εισαγόμενο προϊόν του Τσίπρα»

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα εισαγόμενο προϊόν, όπως είναι η ακρίβεια και ο πληθωρισμός» σχολίασε ο υφυπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στο ερώτημα σχετικά με το αν τελικά ο κ Κασσελάκης θα «υποχωρήσει», ο κ. Κυρανάκης σημείωσε πως «είναι εμφανές ότι ο κ. Κασσελάκης έχει έρθει με μια ειδική αποστολή, νομίζω σύντομα θα τη δούμε να εκτυλίσσεται και θα μάθει σύντομα και ο κόσμος ποιος είναι».

Απώτερος σκοπός ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Κυρανάκης είπε πώς «ο κ Κασσελάκης είναι το αποτέλεσμα μιας διεργασίας πολλών μηνών» και ότι «ο κ Τσίπρας έκανε την εισαγωγή του εν λόγω προϊόντος, με σκοπό τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όλη η κλειστή ομάδα Τσίπρα είναι αυτή η οποία πλαισιώνει τον κ Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε «πού είναι το καινούριο».

«Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή δεξιά και μια σοβαρή αριστερά, να μπορεί να υπάρχει μια καλή ισορροπία στο πολιτικό σύστημα, να εκφράζεται η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας», είπε τέλος ο κ Κυρανάκης για το θέμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.