Neo

Οδοιπορικό για την Παιδεία

Και τώρα, στροφή στην Κοινωνία. Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που στρέφει τώρα το βλέμμα του στην Κοινωνία, ξεκινώντας με ένα οδοιπορικό για την Παιδεία.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές και φορείς, που συντονίζει ο αρμόδιος βουλευτής Στέφανος Παραστατίδης, σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδείας του κόμματος. Η κινηματική αυτή προσέγγιση, που στοχεύει στην δημιουργία δικτύων, την επαφή με την περιφέρεια και την καταγραφή προβλημάτων, καθώς επίσης τη διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την Παιδεία, ξεκινά με μία τριήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο. Ειδικότερα, με αφετηρία την Άρτα και την Πρέβεζα την Παρασκευή, θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Θεσπρωτία το Σάββατο και τελικά η κεντρική εκδήλωση, με ομιλία με θέμα «Παιδεία και Ανισότητες» του Νίκου Ανδρουλάκη στα Ιωάννινα την Κυριακή.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Καλή σου Δύναμη φίλε Στέφανε !
    Θα είμαι εδώ υποστηρίζοντας σε, αλλά και υπενθυμίζοντας σου τις αρχές , τα παραδείγματα , τους συμβολισμούς και τις πολιτικές που μας εμψύχωνε η ζωή, η δράσης , το ήθος και το ύφος η διακυβέρνησης του 44 % των ψήφων του Ελληνικού Λαού !
    ΓΙατί είχε γνώμονα Εκείνη η διακυβέρνησης την δικαιοσύνη ,την Ισότητα , την Αξιοκρατια ,την Διαυγεια …..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.