Neo

Η Έφη πήρε όλο το χαρτί για τα Τέμπη…

Παρά το γεγονός ότι στη Βουλή υπήρξαν πολλές στιβαρές ομιλίες βουλευτών σε βάρος της κυβέρνησης για τους χειρισμούς σε ό,τι αφορά στην τραγωδία των Τεμπών και τους μονταρισμένους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας, υπήρξε ένα επιχείρημα ακαταμάχητο που αναδείχτηκε από την Έφη Αχτσιόγλου της Νέας Αριστεράς: σχολιάζοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει την αποκάλυψη του Βήματος επικαλούμενη δημοσιεύματα της ΕΡΤ αλλά και του Έθνους από τις 4 Μαρτίου που ανέφεραν ότι υπήρχε και τέταρτο άτομο στους διαλόγους, η Έφη Αχτσιόγλου διατύπωσε ένα πολύ απλό ερώτημα: Αφού όλοι ήξεραν από τις 4 Μαρτίου 2023 ότι έχει γίνει επεξεργασία στους διαλόγους, γιατί πέντε μέρες μετά, στις 9 Μαρτίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλέστηκε αυτούς ακριβώς τους διαλόγους για να δηλώσει ότι «αισθάνεται ντροπή όπως και κάθε Έλληνας»;  Είναι προφανές ότι το ερώτημα είναι ρητορικό και η απάντηση δεν μπορεί να είναι ότι στο Μαξίμου δε βλέπουν ΕΡΤ και δεν  διαβάζουν έθνος…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. No NAME 14:34 31/03/2024

    Ο συντάκτης αυτού του άρθρου θα έπρεπε να έχει κάνει πολλά ξενύχτια για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα!
    Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι όχι μόνο δεν υπάρχει αντιπολίτευση , αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και σντιπολιτευτικός τύπος. Μεγαλύτερες ανοησίες δεν μπορούσαν να είχαν διατυπωθεί για την ανύπαρκτη κυρία η οποία δεν άποδέχθηκε την ήττα της από ένα περαστικό τουρίστα.

  2. Κώστας 10:53 31/03/2024

    Η Αχτσιόγλου χρειάζεται να αποϊδεολογικοποιήσει μεγάλο τμήμα του λόγου της για να μπορεί να την ακούσει η πλειοψηφία του κόσμου. Θεωρεί οτι πρέπει να επανέλθει ο πολιτικός λόγος, οκ αλλά αυτο δεν αφορά την πλειοψηφία του κόσμου για πολλούς λόγους. Οι πολίτες κινητοποιούνται μόνο από τα έργα σε πρακτικό επίπεδο

  3. Νικ 20:55 29/03/2024

    Αφου η τρελή ασχολείται με την νεα αριστερά, και μεσα απο το τρελοκομείο ,τοτε δεν πανε τα πράγματα καλα για την κυβέρνηση της διαφοράς της συγκάλυψης των καναλαρχων και του ΣΕΒ. Παρε τα φάρμακα τρελή.

  4. Καμία τύχη δεν έχει η Νέα Αριστερά. Ένα θλιβερό αριστερό παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα καβάτζα ψηφοφόρων που φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για μην πάνε κάπου αλλού.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.