ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η στιγμή που οπαδοί της Μακάμπι χτυπούν αλλοδαπό που τους πέταξε μπουκάλι στο Σύνταγμα

Οπαδοί της Μακάμπι, που βρίσκονται στην Ελλάδα για τον αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συνεπλάκησαν με αλλοδαπό που τους πέταξε μπουκάλι.

Το περιστατικό, όπως φαίνεται στο βίντεο, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος.

Το χρονικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι οπαδοί της Μακάμπι ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν απρόκλητη λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ και Αλγερίας, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους.

Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της Μακάμπι και του υπηκόου Ιράκ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός- Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της Μακάμπι ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν απρόκλητη λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Ιράκ και Αλγερίας, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της Μακάμπι και του υπηκόου Ιράκ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.