ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δήλωσε σήμερα

Τούχελ: «Απαραίτητη η πίεση, ο πήχης είναι ψηλά, αύριο κάθε λεπτό θα μετράει»

Η Μπάγερν Μονάχου θα χρειαστεί να αισθάνεται υπό πίεση εάν θέλει να παρουσιάσει κορυφαία απόδοση και να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στη Ρώμη, αύριο (5/2) στον αγώνα ρεβάνς στους «16» του Champions League με τη Λάτσιο, δήλωσε σήμερα (4/3) ο Τόμας Τούχελ.

Οι Βαυαροί έχουν πετύχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Τούχελ να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, ένα χρόνο νωρίτερα από το συμβόλαιό του.
«Σκόνταψαν» (2-2) στο Φράιμπουργκ την Παρασκευή (1/3) για να μείνουν 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Bundesliga.

«Νομίζω ότι η κατάσταση για εμάς είναι πολύ ξεκάθαρη, αλλά για μια κορυφαία απόδοση πρέπει να υπάρχει κάποια πίεση», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου.
«Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της ήττας στο πρώτο ματς στην Ιταλία, σημαίνουν ότι αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο αύριο. Η πίεση είναι απαραίτητη. Πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά εναντίον μιας ιταλικής ομάδας, μιας ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο πήχης είναι ψηλά», είπε ο Τούχελ.

Οι Βαυαροί, που έχουν κερδίσει τα τελευταία 11 εγχώρια πρωταθλήματα και έχουν κατακτήσει το πιο πρόσφατο τρόπαιο Champions League το 2020, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τρόπαιο αυτή τη σεζόν, ενώ ένας αποκλεισμός αύριο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια ακόμη νωρίτερα αποχώρηση για τον Τούχελ.
«Όχι από την πλευρά μου», είπε ο προπονητής όταν ρωτήθηκε αν ο πιθανός αποκλεισμός της Μπάγερν θα μπορούσε να σημαίνει άμεση αποχώρηση για αυτόν:
«Ξέρω τι έχουμε συμφωνήσει, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερες φιλοδοξίες από εμένα να κερδίσει το παιχνίδι αύριο», πρόσθεσε ο Τούχελ.
«Αύριο κάθε λεπτό θα μετράει. Υπομονή ναι, αν είναι να μην απογοητευόμαστε αν τα πράγματα διαρκέσουν λίγο περισσότερο. Υπομονή όχι, αν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία κατοχής. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο», τόνισε.
«Ο χρόνος είναι με το μέρος της Λάτσιο, οπότε πρέπει να παίξουμε με ψυχραιμία, αλλά να έχουμε συναίσθημα και με συναίσθημα να πατάμε στο γκάζι και να παίζουμε για γκολ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.