ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέρδη για Βελόπουλο και Πλεύση Ελευθερίας μετά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή - Και σε αυτό το γκάλοπ η Ελληνική Λύση μετρήθηκε πάνω από το ΚΚΕ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 31,3% η ΝΔ, στο 15,9% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 13,4% το ΠΑΣΟΚ

Άνετο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έδωσε και η δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Open: Το κυβερνών κόμμα καταγράφηκε στο 31,3% στην εκτίμηση ψήφου, με διαφορά 15,4 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι δεύτερο κόμμα και στην συγκεκριμένη μέτρηση. Μικρά κέρδη εμφανίζει και το ΠΑΣΟΚ, αλλά με 13,4% στην εκτίμηση ψήφου μένει 1,5 μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελληνική Λύση εξασφαλίζει την τέταρτη θέση στην συγκεκριμένη μέτρηση - και μάλιστα με διαφορά σχεδόν δύο μονάδων από το ΚΚΕ, ενώ σημαντικά κέρδη καταγράφει και η Πλεύση Ελευθερίας, που μετρήθηκε στο 4,3% μετά από τις εμφανίσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Ανεβασμένα είναι και τα ποσοστά της Νέας Αριστεράς, που μετρήθηκε στο 3,8%.

Αντίθετα, μείωση παρουσιάζουν τα ποσοστά της Νίκης και των Σπαρτιατών. Στο 1,8% μετρήθηκε το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου και στο 1,6% οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου.

 

Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.