ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Επίσκεψη νέων ενεργών πολιτών στο ΕΚ έπειτα από πρόσκληση του Π. Κόκκαλη

Οι άνθρωποι μέχρι 35 ετών, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, τοποθετούν ψηλά στα ενδιαφέροντα τους και στα κριτήρια που θα καθορίσουν την ψήφο την κλιματική κρίση και την ανάγκη ύπαρξης Πράσινων Πολιτικών. Όχι στο μέλλον, αλλά σήμερα.

Νέοι και νέες λοιπόν από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από πρόσκληση του ευρωβουλευτή των Πρασίνων και γραμματέα του κόσμου Πέτρου Κόκκαλη, προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τις λειτουργίες του Ευρωκοινοβουλίου, τις Πράσινες Πολιτικές και την κλιματική κρίση.

Περιβάλλον, ιστορία, οικονομία και δικαιώματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν με τον Πέτρο Κόκκαλη, που τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουμε σε γενναίες αλλαγές στο μείγμα πολιτικών που ακολουθείται, ενώ επανέλαβε τη σπουδαιότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών, καθώς μια σειρά θεσμικών παρεμβάσεων προωθούνται και εφαρμόζονται, από τις Βρυξέλλες.

Κοινή πεποίθηση των συμμετεχόντων στη συζήτηση ήταν οι εποχές που στο επίκεντρο βρίσκονταν η ανάγκη ενός Green Deal πέρασαν και πλέον οι καιροί απαιτούν μια Πράσινη Δίκαιη Επανάσταση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.