Υλικά
500 γραμ κιμά μοσχαρίσιο
10 λωρίδες παστουρμά λεπτοκομμένο
3 χοντρές φέτες ψωμιού χωρίς κόρα,
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο,
1 αυγό
½ ποτηράκι λευκό κρασί
αλάτι και πιπέρι,
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα.
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και ζυμώνουμε με τον κιμά. Αλέθουμε στο μπλέντερ τον παστουρμά και το σκόρδο, και μια κουταλιά λάδι. Τον προσθέτουμε στο μίγμα του κιμά, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι και το λάδι. Τα ζυμώνουμε για 3 λεπτά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Σε Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αμαλία», ο Πέτρος Κόκκαλης παρουσίασε την Εθνική ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα