ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Καρχιμάκη σε Σαμαρά

Σας έχουν πάρει χαμπάρι…

Για σχέδιο θεσμικής εκτροπής κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε ένα κείμενο υπό τον τίτλο «κύριε Σαμαρά σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι, δεν πείθετε»,ο κ. Καρχιμάκης κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα, με μόνη επιδίωξη το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον.

«Επαναφέρει για άλλη μια φορά το σχέδιο που μετήλθε μαζί με άλλες φίλιες δυνάμεις,ανατροπής του Γ. Παπανδρέου, του εκλεγμένου πρωθυπουργού του 44%,που τελικά οδήγησε την χώρα σε περιπέτειες», λέει υποστηρίζοντας πως «το σχέδιο-σενάριο της για άλλη μιαφορά θεσμικής εκτροπής,τίθεται σε εφαρμογή δια στόματος Σαμαρά, όπως με την κυβέρνηση Παπανδρέου».

Απευθυνόμενος προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, του θυμίζει με νόημα ότι η δεδηλωμένη δόθηκε από τον ελληνικό λαό πριν από πέντε μήνες, καθώς και πως οι κυβερνήσεις κρίνονται από τον λαό σε τέσσερα χρόνια. «Σεβαστείτε το», λέει, «σταματήστε να επενδύετε σεεκτροπές και παρενθέσεις και εσείς και οι σοσιαλδεξιοί φίλοι και πρώηνπολιτικοί σας συνεταίροι,μαζί με την συντηρητική συμμαχία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων».

Καταλήγει, δε, λέγοντας : «Σας έχουν πάρει χαμπάρι. Δεν πείθετε, παρά τις αστοχίες, τα λάθη, τις επιπολαιότητες,τις ανακολουθίες, τα σοσιαλδεξια ανοίγματα που δεν οδηγούν πουθενά και τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.