ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα.

Υλικά

  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 1/2 μέτριο πεπόνι, κομμένο
  • 85 γρ προσούτο, κομμένο σε φέτες
  • 225 γρ φρέσκια μοτσαρέλα, χοντροκομμένη
  • 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
  • φύλλα μέντας, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα.

Προσθέτουμε το πεπόνι και τη μοτσαρέλα και ανακινούμε το μπολ απαλά να καλυφθούν τα υλικά με το ελαιόλαδο.

Μοιράζουμε τις φέτες πεπόνι και τη μοτσαρέλα σε 4 πιάτα και τοποθετούμε από πάνω το προσούτο.

Ραντίζουμε με την κρέμα βαλσαμικού, γαρνίρουμε με τα φύλλα μέντας και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.