ΕΛΛΑΔΑ

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε χρηματαποστολή έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα επιτέθηκαν άγνωστοι, ενώ στο Πειραιά άγνωστος λήστεψε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν.

Για δεύτερη φορά μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα. Οι δύο άντρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη, περίμεναν τη χρηματαποστολή έξω από την Alpha Bank, στην οδό Ακρωτηρίου. Μόλις έφθασε το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής, οι δράστες απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους και στην συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλα το ειδικό κουτί, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μηχανή και διέφυγαν μέσω μικρών δρόμων που υπάρχουν στη περιοχή.

Πριν από δύο εβδομάδες πάλι, άγνωστοι δράστες λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο χρηματαποστολή έξω από υποκατάστημα της Εμπορικής Tράπεζας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, παίρνοντας κοντά στα 100.000 ευρώ.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πειραιά στην οδό Αγ. Ελευθερίου 85. Ο δράστης απειλώντας με όπλο απέσπασε από τον ταμία του ταχυδρομείου άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζός.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.