ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ) ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Δωρεάν είσοδος και συναυλία στο Μουσείο της Ακρόπολης ενόψει της δεύτερης πανσελήνου του Αυγούστου, την Παρασκευή 31 του μήνα.

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες του Μουσείου της Ακρόπολης το βράδυ της 31ης Αυγούστου. Έπειτα από την επιτυχία που σημειώνουν οι εκδηλώσεις διευρυμένου ωραρίου των χώρων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, οι υπεύθυνοι του Μουσείου αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις δράσεις εορτασμού της δεύτερης αυγουστιάτικης πανσελήνου. Την τελευταία ημέρα του μήνα το Μουσείο Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα (ελεύθερη είσοδος μετά τις 21:00), προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να περιηγηθεί στις προθήκες του υπό το φως του φεγγαριού.

Για τις 21:30 προγραμματίζεται συναυλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου, οι οποίοι υπό τη διεύθυνση της Ρ. Γιαρέντη θα ερμηνεύσουν τη «Μικρή Νυχτερινή» του Μότσαρτ, μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιάννη Μαρκόπουλου αλλά και παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, εμπνευσμένα από το φεγγάρι του Αυγούστου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μια μέρα στο Μουσείο της Ακρόπολης».

INFO: Στο Μουσείο Ακρόπολης, στις 31/08, από τις 8:00 έως τις 24:00, είσοδος ελεύθερη για το κοινό μετά τις 21:00.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.