ΕΛΛΑΔΑ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ» ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ

Παλιός γνώριμος της αντιτρομοκρατικής είναι ο 29χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία στην Τράπεζα και συμμετοχή στη δολοφονία του 54χρονου ταξιτζή στην Πάρο.

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, θα βρεθεί σήμερα ο 29χρονος συλληφθείς για την αιματηρή ληστεία της Πάρου.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί επίσης στα Δικαστήρια για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί, ενώ θα δικαστεί και από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο για αντίσταση κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας στην Πάρο, ήταν η άκρη του νήματος που αναζητούσε η αστυνομία προκειμένου να οδηγηθεί, τελικά, στον 29χρονο Αναστάσιο Θεοφίλου, πρώην φοιτητή της Θεολογικής σχολής. Η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού ήταν ο καταλύτης.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες συνδέεται από κάποιους ακόμα και με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Ο 29χρονος ήταν γνώριμος της αστυνομίας, προερχόμενος από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και αρχηγός τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός άντρας είχε προσαχθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα-γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», όμως δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος.

Εχθές, ο Θεοφίλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τη συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου και για τον φόνο του 54χρονου. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Πάρου, από τον ανακριτή υπηρεσίας, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί στον εφέτη-ανακριτή, που διερευνά υποθέσεις τρομοκρατίας.

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: «…ΚΙ ΑΝ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ…» ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK O 29ΧΡΟΝΟΣ | Matrix 24 20/08/2012

    […] ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ» ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.