ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ απαντούν

«Να σταματήσει η παράνομη εκπομπή σήματος της ΔΤ»

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ζητούν να σταματήσει η «παράνομη εκπομπή σήματος από ιδιωτικά στούντιο (πρώην Mega, στην Παιανία) με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Δημόσια Τηλεόραση"»

«Να σταματήσει η παράνομη εκπομπή σήματος της ΔΤ»

Με ανακοίνωσή τους καλούν τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή «έστω και υπό τέτοιες συνθήκες, να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας».

Τονίζουν ότι «η ΕΡΤ είναι ανοιχτή χάρη στους εργαζόμενούς της και κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής», απορρίπτοντας τα περί «κατάληψης της ΕΡΤ που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δράσει», ενώ ζητούν «να επανέλθει, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, το σήμα στις συχνότητες της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της οποίας εξακολουθούν να παράγουν πλήρες τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν την περιουσία του Έλληνα πολίτη».

«Η τηλε-πειρατεία, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν, δεν θα περάσει. Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο», καταλήγουν, σημειώνοντας ότι «η μόνη που επιμένει να παρανομεί είναι η κυβέρνηση».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: «Να σταματήσει η παράνομη εκπομπή σήματος της ΔΤ» - Inside News! - Inside News! 12/07/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.