ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γερμανία

Κλήσεις από πινακίδα-μαϊμού

Άγνωστος παραποίησε στη Γερμανία πινακίδα κυκλοφορίας ανεβάζοντας το όριο ταχύτητας κατά 20 χλμ./ώρα. Τα ραντάρ πήραν…φωτιά, καθώς οι ανύποπτοι οδηγοί τηρούσαν το «αναβαθμισμένο» όριο.

Κλήσεις από πινακίδα-μαϊμού

Πραγματικά σατανικό. Στη Βαϊμάρη της Γερμανίας κάλυψε άγνωστος μία πινακίδα με όριο ταχύτητας 30 χλμ./ώρα και κόλλησε μία νέα ένδειξη από πεπιεσμένο χαρτόνι με νέο όριο τα 50 χλμ./ώρα. Πολλοί ανυποψίαστοι οδηγοί έπεσαν στην παγίδα και τους φωτογράφισε το ραντάρ, καθώς θεωρούσαν ότι κινούνταν στο όριο, αν και στην πραγματικότητα το παραβίαζαν έως και κατά 20 χλμ./ώρα.

Ο δράστης είχε καλύψει το χαρτόνι με μεμβράνη και παραποίησε τόσο επιδέξια την πινακίδα, ώστε ξεγελούσε εύκολα τους οδηγούς, ιδιαίτερα από το σούρουπο και μετά, οπότε επικρατούσε σκοτάδι.

Η παραποίηση αποκαλύφθηκε, όταν φωτογράφισε το ραντάρ δύο οδηγούς από την περιοχή, αυτοί απόρησαν και επέστρεψαν για να εξετάσουν από κοντά την πινακίδα με το «νέο» όριο ταχύτητας. Ο τοπικός δήμος ανακοίνωσε, ότι θα σβηστούν όλες οι κλήσεις των οδηγών για υπερβολική ταχύτητα, που πιάστηκαν από το ραντάρ το συγκεκριμένο διάστημα της παραποίησης, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να βρει τον δράστη.

Από το autoreport.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.