ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για άλλες 675 θέσεις

Προσλήψεις 2.250 ατόμων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και Δήμους

Πρόκειται για μόνιμους αλλά και εποχικούς υπαλλήλους.

Προσλήψεις 2.250 ατόμων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και Δήμους

Συγκεκριμένα, με 600 τακτικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΔΕΗ, ενώ σε τουλάχιστον 500 προσλήψεις θα προχωρήσει ο ΟΤΕ έως το τέλος του έτους. Μέχρι τις 18 Απριλίου, οι προσλήψεις 1.150 εποχικών σε δήμους και περιφέρειες.

ΔΕΗ και ΟΤΕ θα προσλάβουν σύμφωνα με το Έθνος, κυρίως τεχνικό προσωπικό, μηχανικούς, ειδικούς επιστήμονες αλλά και διοικητικούς, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα κενά που προκαλούν οι αθρόες συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών.

Στη ΔΕΗ έξι χρόνια μετά τις τελευταίες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ υπάρχει αίτημα προς έγκριση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για ενίσχυση του προσωπικού της σε ορυχεία και σταθμούς. Η επιχείρηση αναζητά 600 τακτικούς υπαλλήλους.

Στον ΟΤΕ όπου ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προκήρυξη πρόσληψης 14 Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών, ενώ σε 500 και πλέον προσλήψεις θα προχωρήσει ο Οργανισμός ως το τέλος του έτους.

Και 1.150 εποχικοί στους ΟΤΑ

Μέχρι τις 18 Απριλίου αναμένεται να γίνουν οι προσλήψεις εποχικών σε ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Οι ειδικότητες που βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση είναι οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες, υδρονομείς, βρεφονηπιοκόμοι, κα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για 675 θέσεις σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, μουσεία, ΟΚΑΝΑ, Ελληνική Στατιστική Αρχή, ΕΛΑΣ κλπ.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.