Neo

Ούτε η «Ελιά» δεν συμφωνεί με τον Βενιζέλο

Ούτε τα στελέχη της «Ελιάς» δεν συμφωνούν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να επιτεθεί στη ΔΗΜΑΡ.

«Θα μπορούσε να βρει μια οποιαδήποτε άλλη λέξη», είπε ερωτηθείς για τα περί «παρασιτισμού» ο γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελιά» Ευθύμης Καρδαράς. «Ο καθένας, ανεξάρτητα από τι θέση κατέχει, είναι υπεύθυνος για τις λέξεις και τις φράσεις που χρησιμοποιεί και κρινόμαστε όλοι από αυτό», υποστήριξε μιλώντας στο Readyo.gr, σημειώνοντας πάντως πως ο ίδιος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη λέξη «παράσιτο».

«Υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις και ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Θα μπορούσε να βρει μια οποιαδήποτε άλλη λέξη για να χαρακτηρίσει την όντως περίεργη συμπεριφορά της ΔΗΜΑΡ τους τελευταίους 8-9 μήνες», είπε, συμφωνώντας σε άλλη αποστροφή του λόγου του πλήρως με την ανακοίνωση του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, όπου υποστηριζόταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει κάθε μέτρο.

«Γενικά όταν έχει δημόσιο λόγο, όταν έχεις πολιτικό λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς το μέτρο», είπε, θυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι εκπροσωπούν πολίτες και άρα πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα ευγένεια...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. μητσος 11:48 01/05/2014

    Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το παλικάρι γιατί δεν κατάλαβα!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.