Neo

Θέλει Χρυσή Αυγή ο Παπαμιμίκος

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος υπήρξε εξ αρχής εξ αυτών που διαφώνησαν με την προοπτική να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ναι, στον κολασμό των ποινικών αδικημάτων όχι στη δίωξη των φρονημάτων ήταν εξ αρχής το μήνυμά του.

Και ενώ επίκειται, πλέον, η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, και ενώ οι περισσότεροι εκ των εμπλεκόμενων τηρούν σιγήν ιχθύος, ο Γραμματέας της Ν.Δ. επανήλθε με συνέντευξή του στον Ελ. Τύπο.

«Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης α λα καρτ... όμως θεωρώ πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος. Να διωχθούν όσοι ευθύνονται για τις αξιόποινες πράξεις που διέπραξαν. Δίωξη λοιπόν,για φρονήματα δεν πρέπει να γίνεται σε καμία περίπτωση. Η αντιμετώπιση λοιπόν, του φαινομένου αυτού, πρέπει να είναι πολιτική και να βασίζεται σε δύο πυλώνες. Από τη μία, με την ανάκαμψη της οικονομίας, που πετυχαίνουμε το τελευταίο διάστημα και η οποία σύντομα θα γίνει αισθητή και στην καθημερινότητα του πολίτη. Κυρίως όμως, οι ακραίες φωνές θα τεθούν ξανά στο περιθώριο, μέσα από την προσπάθεια για ανάκτηση του κύρους του πολιτικού συστήματος» είπε ο Γραμματέας του κόμματος.

Πρόγευση για αυτό που θα συμβεί σε λίγες ημέρες ή φόβος για τις συνέπειες μίας απαγόρευσης, οπότε και ο Γραμματέας σπεύδει να λάβει αποστάσεις; Θα φανεί προσεχώς...

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έλλην 6:41 06/05/2014

    Σιγά μην δεν ήθελε. Η ΠΟΛΑΝ κατέφερε να κάνει μάγκα την ΧΑ.
    Σιγά μην τολμήσουν να την απαγορεύσουν. Εδώ η κυβέρνηση αυτή δεν είναι ικανή ούτε να σκοτώσει κουνούπι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.