Neo

Σε εκδήλωση της Πατριωτικής Αριστεράς ο Γ. Αρσένης

Ομιλία σε συζήτηση κινήσεων της Πατριωτικής Αριστεράς θα εκφωνήσει αυτή την Τετάρτη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Αρσένης.

Καλεσμένος της κίνησης «ΔΙΚΚΗ-Σοσιαλιστική», ο πρώην υπουργός και σύζυγος της Λούκας Κατσέλη που φλερτάρει ανοιχτά πια με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα-Κύπρος: Απειλές και προοπτικές – 40 χρόνια εισβολής και κατοχής». Φιλοδοξία των διοργανωτών, η ανάγνωση της πορείας των εθνικών μας θεμάτων στην παρούσα δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης, θα μιλήσουν ακόμα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Κύπρου  Γιώργος Λιλλήκας, ο συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Ηλίας Νικολόπουλος και ο πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Θέμος Στοφορόπουλος. Επίσης, στη συζήτηση θα παρέμβουν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογερή και η δημοτική σύμβουλος Αθήνας Σταυρούλα Αγγελίδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.