ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η μούσα του Αλμοδοβάρ επιστέφει στην Αθήνα

Η Luz Casal στο Ηρώδειο

Η δημοφιλής Ισπανίδα ερμηνεύτρια Luz Casal επιστρέφει στην Ελλάδα και καταλήγει στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού την Πέμπτη 11 του μήνα για να τραγουδήσει μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Luz Casal, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της. Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα φτιάξουν για ακόμη μια φορά τη νύχτα του κοινού.

Η Luz Casal, είναι μία πρέσβειρα της δύναμης της ανθρώπινης ψυχής και του Ισπανικού πολιτισμού, η διασημότερη εκπρόσωπος της μουσικής σκηνής της πατρίδας της παγκοσμίως, η σύγχρονη Ευρωπαία ντίβα με τα 24 συνολικά άλμπουμ και τα εκατομμύρια πωλήσεις. Η Ισπανίδα τραγουδίστρια, πέρα από τα θρυλικά «Piеnsа еn mi» και «Un Аnо dе Аmоr», τους μεγαλύτερους θησαυρούς της μητρικής της γλώσσας, θα ερμηνεύσει αξεπέραστες μελωδίες, πολυαγαπημένα, χιλιοτραγουδισμένα και αλησμόνητα μπολερό, ταγκό και φλαμένκο. Διαχρονικές και οικουμενικές ανθρώπινες ιστορίες για την ζωή, τον έρωτα, την προδοσία, την ελπίδα, το καταλυτικό, απόλυτο και αιώνιο πάθος, που μας αφηγείται με τον χαρακτηριστικό προσωπικό της τρόπο, μια φωνή ιδιαίτερη σαν τη θάλασσα, ήρεμη και ποτέ θυμωμένη.

Η Casal έχει κερδίσει διακρίσεις και βραβεία όπως το φημισμένο Gоyа, ενώ πειραματίζεται συνεχώς με νέα είδη, συνεργαζόμενη με πολλούς αναγνωρισμένους και σημαντικούς καλλιτέχνες. Είτε ερμηνεύει pop και rock μπαλάντες, είτε blues και flamenco, παραμένει πάντα μια πληθωρική, ζεστή και ευαίσθητη φωνή της εποχής.

Ιnfo: Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου. Ώρα Έναρξης: 21.00. Τιμές Εισιτηρίων: Κάτω διάζωμα: Διακεκριμένη Ζώνη: 70 ευρώ, A' Ζώνη: 58 ευρώ, Β' Ζώνη: 45 ευρώ, Γ΄ Ζώνη: 35 ευρώ. Άνω διάζωμα: Δ' Ζώνη: 23 ευρώ, Ε' Ζώνη: 15 ευρώ (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ). Προπώληση εισιτηρίων: Οnlinе: www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά: 210 7234567, στα ταμεία της Тiсkеt Sеrviсеs: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), στα καταστήματα РUВLIС σε όλη την Ελλάδα. Κρατήσεις, πληροφορίες: ЕLVА, 210 6728080, www.elvaevents.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.