ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: E-mail υπάρχουν πολλά, υπάρχει διαρκής επικοινωνία

Στο περιεχόμενο του απαντητικού e-mail της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

««E-mail υπάρχουν πολλά, υπάρχει διαρκής επικοινωνία. Ποιος το διάβασε το e-mail αυτό και τα ξέρει όλα τόσο καλά κιόλας;» αναρωτήθηκε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Όταν ένα e-mail φτάνει ξημερώματα και δεν το έχει ανοίξει ούτε ο υπουργός και κάποιοι ξέρουν το περιεχόμενό του, νομίζω ότι τότε πολύ σωστά έστειλε το μήνυμα χθες ο Πρωθυπουργός και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στη χθεσινή αναφορά του κ. Σαμαρά ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί «παράλογες απαιτήσεις».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε πάντως τη βεβαιότητα πως «η τρόικα θα κάνει τη συμφωνία γιατί η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της», ενώ τόνισε πως το ζήτημα είναι «να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να φτιάξουμε τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο».

Κατηγόρησε τέλος την  αντιπολίτευση ότι «τορπιλίζει» τη διαπραγμάτευση. «Την ώρα που γίνεται η διαπραγμάτευση δεν την υπονομεύεις για να προκαλέσεις μεγαλύτερο κακό, νέα μέτρα και νέες απαιτήσεις», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.