Neo

Διαψεύδει τα «Παραπολιτικά» ο Λαλιώτης

Για σενάρια που «δεν έχουν ουδεμία απολύτως σχέση με τηναλήθεια», μιλά ο Κώστας Λαλιώτης, σε επιστολή του προς τον διευθυντή της εφημερίδας«Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη, με αφορμή πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας περίακυβερνησίας στην οποία επενδύει ο Τσίπρας, με υπέρτιτλο «Ο υπόγειος δίαυλοςΛαλιώτη με το Μαξίμου».

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «τετριμμένασενάρια ευφάνταστων δημοσιογράφων», σημειώνοντας εξάλλου πως η συγκεκριμένηεφημερίδα έχει προβάλει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο να ταέχει διαψεύσει με κατηγορηματικές δηλώσεις.

Επί της ουσίας δε, σημειώνει μεταξύπολλών άλλων ότι «η κατοχύρωση και ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της ΔημοκρατικήςΣυμπαράταξης και της Κεντροαριστεράς ως Δημοκρατικού και Προοδευτικού Πόλου,συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο του, την αυτοδύναμηστρατηγική του και τον καταλυτικό διακριτό πρωταγωνιστικό ρόλο του».

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τ.Γ. 11:05 28/12/2017

    Δεν αμφέβαλλα ούτε μισή φορά ότι πίσω από τον Τσίπρα και τις μεθόδους του είναι αυτός ο τύπος. Είναι γνωστός σε όλους μας δεν γίνεται πιστευτή καμία διάψευση. Απορώ με την Φώφη που τον συμβουλεύεται και απορώ γιατί του έχουν ακόμα γραφείο στη Χαρά. Τρικούπη όπως λέγεται.

  2. Ανανέωση και εμπειρία το ΚΙΝΑΛ. Και η Φώφη σε ρόλο ενεργειακού τζακιού.

  3. dimitris 11:07 23/12/2017

    Α παρατά μας και συ με τις μ……ες καρναβαλε..

    • Manos 13:24 23/12/2017

      Dimitris, δεν καταλαβα ειλικρινα που διαφωνεις και κυριως γιατι βριζεις. Θα ηθελες εσενα να σε αποκαλουν μ,,,,,
      όταν διαψεύδεις κατι που δεν εχεις πει και κυριως για κατι που δεν εχεις κανει??? Μπορεις να πεις την γνωμη σου χωρις να βριζεις.

      • dimitris 23:03 23/12/2017

        Δες φίλε μου. Ο Ελληνικός λαός είναι ένας λαός που ζει από τότε που εγώ γνωρίζω δλδ από το 1974 αλλά και ιστορικά μέσα στην αυταπάτη, και την προδοσία των ονείρων του. Πάρε παράδειγμα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον
        Τσίπρα, μιλάμε για την προδοσία σε ότι ονειρεύτηκε αυτός ο λαός. Μέσα από αυτή την διαδικασία κομβικό
        ρόλο όπως είναι φυσικό παίζουν σε κάθε ιστορική στιγμή εκτός όλων των άλλων και τα πρόσωπα. Αν λοιπόν δεις τα πρόσωπα αυτά και τα εξετάσεις θα καταλάβεις πως με την συμβολή αυτών των προσώπων
        έχει φτάσει αυτός ο λαός στο σήμερα. Πάρε παράδειγμα την Δαμανάκη, πάρε παράδειγμα τον Παπουτσή,
        δύο χαρακτηριστικά πρόσωπα μιας εποχής που αυτομόλησαν στον παράδεισο του καπιταλισμού. Ο δεύτερος δε πριν την αυτομόληση σαν υπουργός δημόσιας τάξης ρήμαξε τον κόσμο στο ξύλο, χωρίς κανένα συνειδησιακό πρόβλημα. Ένα τέτοιο πρόσωπο σαν και τα προαναφερθέντα είναι και ο Λαλιώτης, ο οποίος
        φροντίζει να συντηρεί την παρουσία του στα πράγματα. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να τα διαβάσεις.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.