ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην έναρξη της ομιλίας του στον Πειραιά

Τσακαλώτος: Δεν το 'χει η μοίρα μου να επισκεφθώ το Κρεμλίνο

«Δεν το 'χει η μοίρα μου να επισκεφτώ το Κρεμλίνο»: με αυτήν την φράση άνοιξε την ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο ξενοδοχείο Theoxenia και ενώ λίγο νωρίτερα, έξω από το ξενοδοχείο, οπαδοί του Ολυμπιακού διαμαρτύρονταν κατά της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Οικονομικών θέλησε έτσι να... υποβιβάσει το γεγονός της ακύρωσης της εκδήλωσης στον χώρο με την επωνυμία «Κρεμλίνο», καθώς εκεί δεν θα μπορούσε η αστυνομία να εγγυηθεί για την ασφάλεια του υπουργού. Έτσι, επιλέχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του γνωστού ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της Καραολή και Δημητρίου.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλοι και φίλες, είναι χαρά μου να είμαι εδώ, είναι μια δύσκολη μέρα, ειδικά για την οργανωτική επιτροπή, τους ευχαριστώ για τις δυσκολίες που περάσανε και νομίζω πως όντως, όπως είπε ο σύντροφος Χρήστος, είναι πολύ σημαντικό που έγινε αυτή η εκδήλωση. Εγώ να σας πω, έχω μόνο μια στενοχώρια, ότι δεν είναι στην μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχαν καλέσει ποτέ, σήμερα ήταν η προσπάθειά μου να πάω επιτέλους στο Κρεμλίνο και φαίνεται ότι θα γεράσω και δεν θα το καταφέρω. Συντρόφισσες και σύντροφοι, νομίζω ότι όλοι μέσα σε αυτή την αίθουσα έχουμε μια πλήρη επίγνωση του κατά πόσο έχουμε να κάνουμε με μια τραυματισμένη οικονομία και κοινωνία...» άνοιξε την ομιλία του ο κ. Τσακαλώτος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 5:43 29/03/2018

    Ή ξεφτυλισμένη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον Πειραιά όποτε και να γίνουν εκλογές θα πάρει τα αρχ…α μας.Οι πουτά..ς του Ιβάνα Σαββίδη δεν έχουν θέση στον Πειραιά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.