Neo

«Συναγερμός» στο Μαξίμου για τις κυνικές δηλώσεις Λούλη!

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν μόνο του στην κρίση, φαίνεται ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη έχουν... άλλη άποψη -και δη στον κλάδο του τουρισμού, που φέτος τον περιμένει ένας «Αρμαγεδδώνας».

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, Κώστα Λούλη, ο οποίος με τις δηλώσεις του χθες στην εκπομπή «Συνδέσεις» στη δημόσια τηλεόραση προκάλεσε... συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Κι αυτό διότι, με απολύτως κυνικό τρόπο, ο Λούλης περιέγραψε το κράτος σαν... Πόντιο Πιλάτο σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες στον χώρο του τουρισμού.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες», είπε με... αφοπλιστική ειλικρίνεια, για να προσθέσει: «Υπάρχουν επιχειρηματίες, παίρνουν τα ρίσκα και είναι μια χρονιά σαν έχει γίνει πόλεμος». Τόσο απλά...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο κ. Λούλης μπορεί να επχει τις όποιες αποπψεις του! Αλλά αυτές ιπτάμενο ερεθίζουν τον πολύ κόσμο που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή αρνητικά δεν θα πρέπει να τις εκφράζει εν μέσω κρίσεως. Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνια! Η έλλειψη μέτρου δεν οφέλησε ποτέ!

  2. Πολύ σωστά τα είπε.
    Οταν οι τουριστικοί επιχειρηματίες πλουτίζουν, δεν τα μοιράζονται με κανέναν.
    Οταν, μιά φορά στα τόσα χρόνια τα πράγματα πάνε άσχημα, περιμένουν το κράτος, δηλαδή τον φορολογούμενο να καλύψει τη ζημιά;
    Ανακεφαλαίωση Τραπεζών, και τωρα θέλουμε τουριστικών και αεροπορικών επιχειρήσεων; Σοβαρευτείτε κύριοι, η ελεύθερη οικονομία δεν δουλεύει έτσι..
    Ολες οι επιχειρήσεις εμπεριέχουν ρίσκο.

    Να κι ένας ειλικρινής πολιτικός..

  3. === ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΔΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ,
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΗ ………………
    === ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΧΑ-
    ΖΟΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ, ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.