ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε σήμερα

Βαζέχα: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του «Αθήνα Ψηλά»

Ένα πρόσωπο που «σημάδεψε» τη νεότερη Ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στον μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας, ο Κριστόφ Βαζέχα, είναι μέσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (31/7).

Ο Ελληνοπολωνός παλαίμαχος άσος, που έγραψε τις δικές του «χρυσές» σελίδες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού από τον Δεκέμβριο του 1989 έως το καλοκαίρι του 2004, θα πορευτεί με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.

Ο γενικός κανόνας επιλογής των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης ήταν «τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά» με δεδομένο ότι η Αθήνα έχει 129 γειτονιές, ενώ το ψηφοδέλτιο έχει ανανεωθεί κατά 70% με 244 νέα πρόσωπα, τα οποία πλαισιώνονται από 107 υποψηφίους του ψηφοδελτίου των εκλογών του 2019.

Επίσης, το 45% των υποψηφίων είναι γυναίκες, καθότι απ’ τους 351 υποψήφιους, οι 156 είναι γυναίκες, ενώ το 10% των υποψηφίων είναι κάτω των 30 ετών (36 άτομα), με το μέσο όρο ηλικίας του συνόλου των υποψηφίων να φτάνει τα 48 έτη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.