ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Ενημερώθηκαν από την UEFA οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων της Πέμπτης (14/12) κεκλεισμένων των θυρών

Για το ενδεχόμενο της διεξαγωγής των αγώνων με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών ενημερώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία οι προσεχείς αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Europa Conference League, Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα και Ελσίνσκι.

Εν αναμονή των αυριανών ανακοινώσεων από την πλευρά της κυβέρνησης, μετά τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», ενώ διεξαγόταν το ντέρμπι των προημιτελικών του Λιγκ Καπ βόλεϊ «Νίκος Σαμαράς», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικό, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, ακόμη κι αυτό της διεξαγωγής των τριών αγώνων των ευρωπαϊκών κυπέλλων χωρίς την παρουσία θεατών σε λεωφόρο Αλεξάνδρας, Καραϊσκάκη και Τούμπα αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της UEFA προς τους Ισραηλινούς, Σέρβους και Δανούς αναφέρει: «Ενώ οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα.

Ίσως έχετε πληροφορηθεί από τις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ κι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να δώσει εντολή όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή ματς. Θα υπάρχει καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο (σ.σ. Δευτέρα, 11/12) και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.»

Να σημειωθεί ότι η Μακάμπι Χάιφα έχει ήδη εξασφαλίσει 800 εισιτήρια για τον «τελικό» της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa Conference League.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.