ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει να τηρηθεί η πολιτική μας αξιοπρέπεια, τονίζει

Κριτική Κουβέλη για τη συμπεριφορά της τρόικας

Για αυταρχική συμπεριφορά κατηγορεί την τρόικα ο Φώτης Κουβέλης λέγοντας ότι «οι θεσμικοί μας εταίροι πρέπει να αντιληφθούν ότι διαπραγματεύονται και δεν επιβάλλουν».

Κριτική Κουβέλη για τη συμπεριφορά της τρόικας

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς στο ΒΗΜΑ της Κυριακής «Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να γίνεται η διαπραγμάτευση και η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας με όρους πολιτικής αξιοπρέπειας».

Σε ό,τι αφορά στις απολύσεις στο Δημόσιο ο κ. Κουβέλης σημειώνει πως «αυτό που ζητά η τρόικα είναι έξω από τις μνημονιακές υποχρεώσεις» και υπογραμμίζει πως το προσωπικό στο Δημόσιο θα μειωθεί περίπου κατά 200.000 έως το 2015.

Επίσης τονίζει ότι «απαιτείται ορθολογική ανακατανομή του υπάρχοντος προσωπικού, η λεγομένη κινητικότητα».

Ακόμη, ξεκαθαρίζει ότι η Δημοκρατική Αριστερά «δεν κλείνει κανένα μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει ότι «δεν θα ήταν υπεύθυνη Αριστερά αν είχε μετακινηθεί στα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης όπου θα είχε τη βολή της».

Τέλος ο Φώτης Κουβέλης δηλώνει ότι το κόμμα του στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες και τις διαρθρωτικές αλλαγές και πως έχει διαφωνήσει και δεν έχει υπερψηφίσει αλλαγές που δεν ήταν επί της ουσίας μεταρρυθμιστικές.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Κριτική Κουβέλη για τη συμπεριφορά της τρόικας - Inside News! 13/04/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.