ΕΛΛΑΔΑ

«Να σαπίσετε στη φυλακή»

Στον εισαγγελέα κάτω από έντονες αποδοκιμασίες οι γονείς της 4χρονης Άννυ

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένο πλήθος στα δικαστήρια δέχτηκε κατά την προσαγωγή του στην εισαγγελία της Αθήνας ο πατέρας της 4χρονης Άννυς που κατηγορείται οτι τη σκότωσε και την τεμάχισε. "

«Κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Αυτή την ώρα απολογείται χωρίς δικηγόρο ο πατέρας της 4χρονης Άννυ στην 10η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο συνήγορος του 27χρονου παραιτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας των αντιφάσεων που προέκυψαν κατά τις προανακριτικές καταθέσεις του κατηγορούμενου στην αστυνομία. Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε το παιδί του, αν επιθυμεί να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης κι εκείνος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα. Μετά το πέρας της απολογίας η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του.

Η μητέρα της 4χρονης που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Πως έφτασαν στα ίχνη τους...

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις αποκαλύψεις για την τραγική κατάληξη της μικρής Άννυ, την οποία, όπως όλα δείχνουν σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε ο ίδιος της ο πατέρας, ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ.

Η αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την υπόθεση, υποστήριξε πως το πτώμα της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς, ο πατέρας τεμάχισε, μαγείρεψε το παιδί και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής!

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η μητέρα της μικρής, που συνελήφθη μετά την έκδοση εντάλματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν η μητέρα γνώριζε για την τύχη της κόρης της και κάλυπτε τον πατέρα ή όχι.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο αναμένεται στην κατάθεσή της να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Για να «δέσουν» την υπόθεση σε βάρος του 27χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν μαρτυρία φίλου του ζευγαριού από την Βουλγαρία, στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί τι συνέβη στο παιδί, όταν τον επισκέφθηκε στην χώρα καταγωγής του στα τέλη Απριλίου.

anny pateras

Οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.