ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα κινδυνεύει λιγότερο η Δικαιοσύνη»

Κίνημα: Ας γυρίσει καλύτερα στην ΕΥΠ ο Παπαγγελόπουλος

Καυστική ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σχετικά με την παρέμβαση της Κομισιόν στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ.

«Μετά τον κ. Τσακαλώτο και ο κ. Παπαγγελόπουλος υπέκυψε στη γοητεία της ρήσης "τρία πλιά και ένα τσόνι". Ας γυρίσει καλύτερα στην ΕΥΠ όπου υπηρετούσε επί Καραμανλή. Θα κινδυνεύει λιγότερο η ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης», σημειώνει το Κίνημα.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Παπαγγελόπουλος σαν πολιτικός το πάει το γράμμα και χορεύει σαν αρκούδα σωστά στο άκουςμα του ντέφι του κυρίου του .
    Θα μου πείτε και σαν λειτουργός της Δικαιοσύνης έκανε κατι διαφορετικό , απ ´ ότι ο Σανιδάς ή ο Κόκκινος παλαιότερα ;
    Σαν δημόσιος Λειτουργός ηταν σαν τα καραμανλικά μούτρα του που τώρα πήρε την μάσκα του Τσίπρα !

  2. ορέστης 18:17 25/08/2016

    Η ΝΔ του «μεταρρυθμιστή» Μητσοτάκη τσιμουδιά για το καραμανλικό δεκανίκι του Τσίπρα…

    • Vas_Pap 17:32 26/08/2016

      Δηλαδη προτεινεις την διαγραφη του Καραμανλη?:)

  3. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ »ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» του…ΚαΜένου εντελώς.

    Το παραμύθι περί φουσκωμένου ελλείμματος το 2009 τελειώνει με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
    Από το επίσημο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016
    (…) Η οικονομική προσαρμογή της περιόδου 2010-2014 ειχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων του προγράμματος, δηλαδή της μείωσης του ελλείμματος και της ισοσκέλισης του πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης, και της διόρθωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Το έλλειμμα της Κυβέρνησης μειώθηκε από 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014,
    ===========================================================
    ενώ επιτεύχθηκε και οριακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2014…
    Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται πια αλλά υπήρξε κάποτε μια εποχή που Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες προσπαθούσαν από κοινού να μας πείσουν ότι η χώρα έφτασε στο πρώτο Μνημόνιο απλώς επειδή το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε το έλλειμμα του 2009.
    Η Νέα Δημοκρατία ήπιε πρώτη το πικρό ποτήρι και έτσι όλοι οι προϋπολογισμοί της εποχής Σαμαρά αναγνωρίζουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπήρξε η παραμικρή αλλοίωση κι ότι η ζημιά της πενταετίας Καραμανλή ήταν ανυπολόγιστη.
    Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι έκαναν σημαία τους τις απίθανες καταγγελίες διαφόρων περιθωριακών στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ. Στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2016 δεν σημειώνεται μονάχα ότι το έλλειμμα του 2009 άγγιξε το 15,2% αλλά και το ότι το Μνημόνιο κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα σε οριακό πρωτογενές πλεόνασμα.
    Mας κόστισε μερικά δισεκατομμύρια παραπάνω αλλά τουλάχιστον ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες πείστηκαν ότι δεν ήταν στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζαμε.

  4. Μνήμων 17:33 25/08/2016

    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ?

    Ποιοι και γιατί «έφαγαν» τον Παναγιώτη Νικολούδη
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ! Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ?
    (…) Πέραν τούτου ωστόσο, το θέμα του Παναγιώτη Νικολούδη φαίνεται να αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, καθώς ο δεύτερος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες φέρεται να εξέφρασε αντιρρήσεις στη διατήρηση του υπουργού Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, σε ένα αντικείμενο με το οποίο είχε ασχοληθεί τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης διακυβέρνησης και ο Τέρενς Κουίκ.
    Ιστότοπος φίλα προσκείμενος στον Πάνο Καμμένο άφηνε αιχμές κατά του Παναγιώτη Νικολούδη λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και τον εγκαλούσε τόσο για εμπλοκή στην υπόθεση Μητρόπουλου όσο και για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην αποκάλυψη των «μεγαλοδημοσιογράφων που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό», ενώ την ίδια ώρα υπογράμμιζε την «ιδιαίτερη αγάπη που έχει η διαπλοκή» για τον υπουργό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.